Novogodišnja kolekcija 2022 priča tri priče

Novogodišnja kolekcija 2022 priča tri priče

COINCASA novogodišnja kolekcija 2022 priča tri priče u kojima nudi zanimljiva i elegantna rešenja za naš dom.

 

U okviru kolekcije moguće je izabrati božićnu atmosferu koja najbolje odgovara svakoj potrebi: gostoljubiva i tradicionalna, sa primesama prirodnih elemenata, glamurozna i svetlucava ili snežna i šumovita, sačinjena od igrica i začinjenih recepata. U Coincasa-i, Božić odgovara na najrazličitije potrebe, stvarajući personalizovano i posebno praznično okruženje.

 

CRVENI TEPIH: glavna moderna tema u zlatnoj, beloj, crvenoj boji sa primesama crne i srebrne boje.

 

Glamurozan i svetlucav Božić kao ulazak dive na crveni tepih. Dekoracije sa bogatim detaljima podsećaju na večernje haljine: zlatne, plamene crvene, jarko bele sa primesama crne kako bi se istakla prava elegancija. Palme i zlatno tropsko lišće, ekstravagantni svećnjaci za posebno veče. Iskrice i zlatne zvezde prate vas u ovoj ekskluzivnoj božićnoj atmosferi. Čini se da sve blista elegancijom: od suptilnih zlatnih linija, preko metalnih elemenata, do ukrasa u starom holivudskom stilu. Čak i sto karakterišu suptilni oblici složenih zlatnih podmetača, svetlucavi geometrijski uzorci i pehari puni mehurića. Božić nosi sa sobom eteričnu lepotu filma.

 

 

ZELENI TEPIH: tradicionalni, crveni, tartan u ukrasu drveća, odlikuju ga prirodni materijali

 

Božić bogat tradicijom gde su šuma i njeni stanovnici protagonisti. Nijanse su one večeri ispred kamina, tamnocrveno ćebe, zapaljena drva i tamna i intenzivna zelena prošarana malim svetlima koja atmosferu čine još magičnijom. Kontekst je topao i poznat, ali i rustikalan i prirodan. Ukrasi imaju „zeleni“ izgled, poprimaju oblike i elemente šumovite prirode kao što su jednostavni žir, borove grančice i drvo. Zelena magija šume uspeva da očara svako okruženje svojom delikatnom rustikalnošću. Klasični protagonisti Božića obnovljeni su većom pažnjom na jednostavne i ekološke materijale.

 

 

BELI TEPIH: vintage i trendi tema u pastelnim tonovima, inspirisana zimskim sportovima, karakteriše svetlo drvo i mikro dekoracije.

 

Sneg je prirodna pozadina za ovaj raznobojni Božić sa blago retro ukusom. Ukrasi su figurativni i radosni da predstavljaju zimske sportove, rukavice i pulovere, tipične klizaljke, koje nas odmah upućuju na zabavu i bezbrižnost. Nijanse su pastelne sa primesama intenzivnijih i sofisticiranijih boja. Zavejane kuće, tople vunene rukavice, šareni džemperi... svaki ukras se odnosi na najjednostavniju slast živog Božića. Mali borovi i planine prekrivaju ovu magičnu snežnu atmosferu. Ovog Božića ponovo stvarate lepotu skijanja u društvu, mirisa začaranih mirisa jele, a zatim se sklonite u toplinu svog doma, prepustite se slatkom mirisu sveže pečenih kolača. Praznici su puni trenutaka, razmenjuju se pokloni i spremaju se tipični slatkiši da svi zajedno uživaju!




Coincasa najradosnija kolekcija stigla je u TC Galerija i spremna da očara i inspiriše svakog posetioca. Dobrodosšli u COINCASA magiju.

© Coincasa 2020 Designed & developed by smart web