COINCASA USKRS

COINCASA USKRS

Uskrs kao jedan od najvećih hrišćanskih praznika proslavlja Isusov povratak u život - vaskrsenje. Najava je i ulaska u najlepše doba godine u kome se priroda budi i transformiše i boji nam poglede u neodoljivo šareno. Nudimo Vam nekoliko Coincasa ideja za Vaš uskršnji dom i najlepši način da dočekate ovaj praznik

MINIMALISTIČKA uskršnja dekoracija za moderan prostor pročišćenih linija zahteva i praznični dekor u tom stilu. Uvek dobar izbor je crno bela kombinacija sa dodirima srebrne i zlatne u u dekorisanju uskrsnjih jaja. Trpezu može da upotpuni i centralna dekoracija sa belim cvećem u nekoj od modernih Coincasa vazni upotpunjena dekor elementima moderne prolećne kolekcije. Svečani porcelanski tanjiri sa zlatnim rubom, elegantne čaše sa visokim nožicama od najfinijeg stakla ručne izrade posebno doprinose svečanoj atmosferi i nepogrešiv su Coincasa izbor.

NATUR uskršnja dekoracija obiluje prirodnim elementima i bojama pa kao uskršnji dekor predlažemo pletene korpice od kokosovih vlakana ukrašene biljkama i sveže ubranim cvećem, prirodnim grančicama, ispletenim venčićima kao i jaja obojena u lukovici oslikana voskom. Trpezu možete zagrliti najfinijim prirodnim pamukom i lanom sa ručno radjenom čipkom iz Coincasa kolekcije prolećnih stoljnjaka.
Drveni tanjiri i činije uklopljeni sa lanenim salvetama uz dodatak prirodnog bilja takodje će doprineće amtmosferi prirode.

VESELA PASTELNA uskršnja dekoracija najviše se dopada deci koja mogu i da učestvuju sa svojim veštim ručicama i pomognu dekorisanje. Coincasa nudi uskršnji asortiman koji obiluje veselim bojama, zabavnim figuricama u obliku zečića, činije kao latice cveća, vazne oslikane prolećnim motivima. Predivni šareni stoljnjaci učiniće prazničnu trpezu posebmo toplom i nežnom za porodicu i prijatelje.

 

 

Za koju god varijantu da se odlučite želimo da uživate i radujete se proleću i novom početku!
Srećan Uskrs!
Vaša COINCASA

© Coincasa 2020 Designed & developed by smart web