UŽIVANJE U LETU

UŽIVANJE U LETU

NAUTIČKA TEMA


Ništa ne asocira na daleka mora i uživanje u talasima kao Coincasa suptilne nautičke dekoracije. Za atmosferu kuće na plaži o kojoj sanjate, tu su dekorativni  predmeti u duboko plavoj boji sa detaljima u plavo-belim  štraftama kao i nezaobilazni morski motivi. Diskretna morska zvezda, ukrasni tanjiri i činije u obliku riba, sidro i brodići unose miris soli u Vaš prostor.


KUĆA NA PLAŽI


Otvorite širom svoje prozore i terase, skinite teške zavese. Neka svi tamni prekrivači, jastuci i predmeti odmore i sačekaju jesenje ušuškavanje. Sada je vreme da se diše i da se oseti svetlo i povetarac u svakoj sobi. Dovoljan je samo jedan ukrasni jastuk u dnevnom boravku u bojama morskih dubina protkan koralima da učini svakodnevni prostor zaista drugačijim. Ručno izradjene vazne od portugalske keramike sa listom tropske biljke, čaše za hladnu limunadu u raznobojnom duvanom staklu ii prekrivač nežnih cvetnih dezena prosto pozivaju da se opustite i pustite omiljenu muziku koja podseća na plažu.




SLIKE SA PUTOVANJA


Vreme je da potražite pomalo zaboravljene slike koje čuvate u telefonu ili računaru sa dalekih putovanja, divnih letovanja i druženja na plaži. Dosta su čekale skrivene. Vreme je da ih izradite i uramite u neki od Coincasa ramova i napravte letnji aranžman na zidu ili malu izložbu na polici. Verujemo da će biti dovoljan razlog da se započnu lepi razgovori, stvore nove ideje i prizove dobra pozitivna energija. Sigurno ćete biti bliži morskom plavetnilu.





POD VEDRIM NEBOM


Najzad je lepo vreme omogućilo da možemo da uživamo pod vedrim nebom. Na terasi, dvorištu ili makar prozoru stvorite mali kutak u kome ćete obradovati sebe ili ukućane doručkom uz pogled. Letnje tanjire veselih boja, tropskih motiva ili u obliku školjki pažljivo aranžirajte na nekom od Coincasa stoljnjaka sa motivima morskih dubina. Činije u obliku lubenice, oktopoda ili drugih atraktivnih oblika doneće radost u Vaše letnje jutro. 


LETNJI MIRISI


Sveže biljke i ubrano cveće iz bašte ili lokalne pijace su "must have" svakog proleća i leta. Unesite svežinu i prirodu u prostor u kome boravite i uživajte u raskošnim bojama kao i mirisu tek ubranog cveća. Letnje večeri su predivne same po sebi ali uz vaše vešte magične dodatke mogu postati nezaboravne. Lampice koje diskretno svetlucaju kao i mirišljave sveće nežno će zagrliti Vašu terasu. Birajte sveže, letnje arome poput kokosa i lavande pa uz dobru knjigu, piće iz "omiljene" čaše udahnite leto koje uvek prekratko traje.

 

© Coincasa 2020 Designed & developed by smart web